Czy kiedyś zabraknie nam nowych produktów żywnościowych? Co jest inspiracją dla ich rozwoju?

Czy kiedyś zabraknie nam nowych produktów żywnościowych? Co jest inspiracją dla ich rozwoju?

Jaką rolę odgrywa współczesny konsument w tworzeniu nowych produktów?

Kiedy: 24/04/2018
12:00 - 12:30
Gdzie: Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Budynek Biocentrum, ul. Dojazd 11, Sala B
Kategoria wiekowa: Dla nastolatków
Typ imprezy: Wykłady
Limit miejsc: 110 osób
Podziel się:

Opis wydarzenia

Jaką rolę odgrywa współczesny konsument w tworzeniu nowych produktów? Czy konsument wpływa na strategie konkurowania przedsiębiorstw na rynku czy raczej firmy próbują manipulować naszą podświadomością? Czy kiedyś zabraknie nam nowych produktów? Co jest inspiracją dla ich rozwoju?
Odpowiedzi na te i inne pytania można znaleźć podczas wykładu pokazującego rolę i miejsce współczesnego konsumenta w dobie innowacyjności na rynku produktów żywnościowych.

organizator:
Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu
prowadzący:

zarejestruj się na to wydarzenie

*Pola obowiązkowe